به گزارش پايگاه خبر ي تحليلي پيرغار به نقل از فارس: در جلسه شب گذشته دولت و مجلس مقرر شد کمک نقدي ?? تا ???هزار توماني براي هر نفر در نظر گرفته شود.
رضا رحماني رئيس کميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي اظهار داشت: جلسه مشترک ميان دولت و مجلس شب گذشته با حضور رئيس مجلس و رئيسجمهور برگزار شد.
وي با بيان اينکه جلسه شب گذشته تا بعد از ساعت 21 هم ادامه داشت، افزود: در اين جلسه کمک نقدي براي جبران هزينههايي که بر مردم وارد شده، مصوب شد.
رحماني ادامه داد: قرار شد اين کمک به صورت نقدي و براي هر نفر بين 70 تا 100هزار تومان باشد که البته افرادي مانند اشخاص تحت پوشش کميته امداد و بهزيستي 20 درصد بيشتر از اين کمک بهرهمند ميشوند.
رئيس کميسيون صنايع و معادن مجلس گفت: بر اساس تصميمي که ديشب گرفته شد، قرار است اين مبالغ هفته اول اسفند به حساب مردم واريز شود.
برخي منابع در دولت ضمن تاييد تصويب کمک نقدي به مردم در آستانه سال جديد قطعيت ميزان مبلغ ذکر شده را تاييد نميکنند.